Leer Hebreeuws in Antwerpen

Goed nieuws voor wie al jaren van plan is om Hebreeuws te leren maar daarvoor moeilijk de geschikte locatie kan vinden.

In 2017 begint het Centrum voor Volwassenonderwijs, SOPRO, uit Antwerpen met een nieuwe reeks cursussen Hebreeuws voor starters. En aangezien dit valt onder het traject voor volwassenonderwijs, zijn de lessen gesubsidieerd door de Vlaamse overheid waardoor de kosten minimaal zijn.

Het is niet van gisteren dat je talen kan leren in Antwerpen, het SOPRO heeft een traditie van opleidingen Engels, Frans, Hebreeuws, Italiaans, Spaans en Nederlands voor anderstaligen sinds de jaren ’60 en kan bogen op grote ervaring en deskundigheid.

De modulaire cursussen die worden aangeboden voldoen aan de hoogst mogelijke kwalificaties die aan het moderne taalonderricht worden gesteld.

“Het leren van het Hebreeuws alfabet is een horde waar je op de nieuwe cursus leert overspringen terwijl de grammatica systematisch is en gebouwd rond woordstammen van drie letters en niet gecompliceerd”, aldus Jan Mariën directeur van SOPRO.

Leer er meer over